KWS
   
 

KWS na još jednom Proljetnom sajmu u Bjelovaru!

Već tradicionalno na Proljetnom sajmu u Bjelovaru, tvrtka KWS je predstavila kako svoj portfolio tako i sve novitete za nadolazeću sjetvu. Već prepoznatljivi KWS štand je kod proizvođača prepoznat kao izvor stručnih informacija te kvalitetnih savjeta vezanih, kako za odabir najboljih hibrida i pravilnu agrotehniku a bjelovarski sajam kao izvor prave sajamske atmosfere, druženja te naravno zanimljivih akcija. Stoga i ne čudi veliki broj posjetitelja svake godine.

KWS djelatnici na sajmu u Gudovcu tijekom sva 3 dana su se nesebično, strastveno i sa radošću u potpunosti posvetili interakciji s proizvođačima te osigurali za njih sve potrebite informacije i naravno dodatna iznenađenja. Sajam ne bi bio pravi sajam, da nema sajamskih ponuda i akcija, tako su svi KWS proizvođači koji su te dane kupili svoje sjeme kukuruza bili i posebno nagrađeni prigodnim KWS poklonom od strane simpatičnih hostesa.

bjelovar 2  Bjelovarski sajam 2018

Neki hibridi kukuruza su već dobro poznati proizvođačima, no svake godine su tu i novi hibridi kukuruza, koji su se svojim rezultatima i preformansama na pokusnim poljima istaknuli i naravno zaslužili svoje mjesto u KWS sortimentu a ujedno i postali preporuka KWS stručnih savjetnika, posebno tri noviteta KORVINUS, KAPITOLIS i KLEOPATRAS. A da su KWS hibridi već prepoznati kod proizvođača, potvrđuju i oni sami, stoga ne čudi da su njihov izbor i za nadolazeću sjetvu, od ranijih do kasnijih FAO grupa.

bjelovar 4  Bjelovarski sajam 2018

Za neku novu sajamsku atmosferu i druženje ipak ćemo morati pričekati sljedeći bjelovarski sajam, no raspoloživost KWS stručnog tima poljoprivrednicima neprekidna je tijekom cijele godine, jer Vaši usjevi naša su predanost!

 

Proljetni sajam u Gudovcu 2018.- GALERIJA

Bjelovarski sajam 2018Još jedan sajam je iza nas, a kako je bilo na KWS štandu, pogledajte sami u našoj galeriji.

 

 
KWS