KWS

Kukuruz

Dragi proizvođači, partneri i prijatelji,Darko

Pred Vama se nalazi pregled sorti i hibrida vodeće njemačke sjemenske kuće KWS Saat Ag. / Einbeck / Njemačka - KWS Sjeme d.o.o. / Požega / Hrvatska.

KWS je obiteljska tvrtka nastala 1856. godine, a danas KWS Grupa ima oko 4400 zaposlenih i posluje u više od 70 zemalja svijeta.
Uz selekciju i sjemenarstvo ratarskih i povrtlarskih kultura, naša inovacijska kreativnost usmjerena je ka sve više potrebnim novim programima selekcije vrsta koje se koriste kao obnovljivi izvori u proizvodnji el. energije i pogonskih goriva.
Imajući u vidu sveprisutne posljedice očitih klimatskih poremećaja u KWS istraživačkim centrima diljem svijeta, osim na visoki potencijal prinosa hibrida i sorti, prioritet je stavljen na svojstva stabilnosti hibrida kroz pojačanje otpornosti na sušu te povećanje tolerantnosti usjeva na globalnu pojavu sve manje razine investiranja u poljoprivrednu proizvodnju.
Zahvaljujući takvoj poslovnoj viziji, KWS Grupa je u prošloj godini zabilježila enorman porast obima poslovanja zahvaljujući jačanju tržišne pozicije u Europi i Americi, a najvećem doprinos rastu†pridonio je pozitivan razvoj naših novijih projekata širenja u proizvodnji Kine i Indije.
Uz naprednu viziju budućnosti, KWS Vam svojom ponudom u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini na raspolaganje stavlja vrhunsku paletu hibrida kukuruza i suncokreta, sorti i hibrida uljane repice, sorti šećerne repe i krumpira, sorti i hibrida raži, hibrida sirka za proizvodnju silaže te uskoro i sorti pšenice.

U dolazećoj godini KWS tim će Vam, osim još snažnijom stručnom podrškom na terenu nastojati biti još bliži kroz interaktivne medije pa tako preporučamo da najnovije informacije o sjemenskim proizvodima potražite na našoj stranici gdje uz brojne savjete i preporuke za proizvodnju, po prvi put možete pogledati video prikaze većine proizvoda u proizvodnji te na taj način biti bolje informirani u postupku izbora najboljeg sjemena za Vašu proizvodnju. Neka dokazana stručna kompetentnost, visoka poslovnost, sigurnost kvalitete i proizvodna pouzdanost sortimenta budu kriterij izbora Vašeg partnera za napredak!

Vaš SPECIJALIST ZA SJEME – KWS!

U ime KWS tima Hrvatska,

dr. sc. Darko Babić, dipl. ing. agr.

Country Manager