KWS

Kukuruz

Dragi proizvođači, partneri i prijatelji,Darko

Pred Vama se nalazi pregled sorti i hibrida vodeće njemačke sjemenske kuće KWS Saat Ag. / Einbeck / Njemačka - KWS Sjeme d.o.o. / Požega / Hrvatska.

KWS je obiteljska tvrtka nastala 1856. godine, a danas KWS Grupa ima oko 4400 zaposlenih i posluje u više od 70 zemalja svijeta.
Uz selekciju i sjemenarstvo ratarskih i povrtlarskih kultura, naša inovacijska kreativnost usmjerena je ka sve više potrebnim novim programima selekcije vrsta koje se koriste kao obnovljivi izvori u proizvodnji el. energije i pogonskih goriva.
Imajući u vidu sveprisutne posljedice očitih klimatskih poremećaja u KWS istraživačkim centrima diljem svijeta, osim na visoki potencijal prinosa hibrida i sorti, prioritet je stavljen na svojstva stabilnosti hibrida kroz pojačanje otpornosti na sušu te povećanje tolerantnosti usjeva na globalnu pojavu sve manje razine investiranja u poljoprivrednu proizvodnju.
Zahvaljujući takvoj poslovnoj viziji, KWS Grupa je u prošloj godini zabilježila enorman porast obima poslovanja zahvaljujući jačanju tržišne pozicije u Europi i Americi, a najvećem doprinos rastu†pridonio je pozitivan razvoj naših novijih projekata širenja u proizvodnji Kine i Indije.
Uz naprednu viziju budućnosti, KWS Vam svojom ponudom u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini na raspolaganje stavlja vrhunsku paletu hibrida kukuruza i suncokreta, sorti i hibrida uljane repice, sorti šećerne repe i krumpira, sorti i hibrida raži, hibrida sirka za proizvodnju silaže te uskoro i sorti pšenice.

U dolazećoj godini KWS tim će Vam, osim još snažnijom stručnom podrškom na terenu nastojati biti još bliži kroz interaktivne medije pa tako preporučamo da najnovije informacije o sjemenskim proizvodima potražite na našoj stranici gdje uz brojne savjete i preporuke za proizvodnju, po prvi put možete pogledati video prikaze većine proizvoda u proizvodnji te na taj način biti bolje informirani u postupku izbora najboljeg sjemena za Vašu proizvodnju. Neka dokazana stručna kompetentnost, visoka poslovnost, sigurnost kvalitete i proizvodna pouzdanost sortimenta budu kriterij izbora Vašeg partnera za napredak!

Vaš SPECIJALIST ZA SJEME – KWS!

U ime KWS tima Hrvatska,

dr. sc. Darko Babić, dipl. ing. agr.

Country Manager

Ponuda KWS hibrida kukuruza 2016

Hibridi Karakteristike FAO Grupa
KWS 2376 Genetika za povećane klimatske stresove FAO 350
KWS 1394 Hibrid na kojeg možete računati FAO 410
AMANDHA Kraljica vrhunske klase FAO grupe 400 FAO 420
KWS 3381 Vrhunski prinosi i bujnost zelene mase FAO 430
MIKADO Kralj silaže FAO 620
KARNEVALIS Slavlje ranog prinosa FAO 240
KLADDUS Visok i stabilan prinos bez kompromisa FAO 280
SOLFERINO Hibrid za visoku razinu agrotehnikenovo FAO 330
KORNELIUS Naglašena stabilnost prinosa zrna i silaže FAO 370
KAMPARIS Izuzetna rodnost, stabilnost te adaptilnostnovo FAO 380
KASSIUS Vrhunski borac u grupi 400 FAO 400
BALASCO Optimalna usklađenost prinosa i stabilnostinovo FAO 410
KONFITES Moćan proizvodni potencijal suhog zrnanovo FAO 450
KOLUMBARIS Otkriće nove dimenzije rodnosti FAO 500
KONSENS Zeleni divnovo FAO 560
KERBANIS Nova generacija multifunkcionalnosti FAO 580
KRABAS Simfonija prinosa, ranog dozrijevanja i stabilnosti FAO 300
KINEMAS Hibrid perspektivne budućnosti FAO 390
KREBS Kvalitetan, rodan i atraktivan FAO 490
KORIMBOS Poljski gorostas FAO 600