KWS

KWS hibridi uljane repice - SELEKCIJA ZA POBJEDNIKE

Poštovani proizvođači,

posljednjih nekoliko godina svjedoci smo velikoga povećanja površina pod usjevom uljane repice na proizvodnim površinama u Republici Hrvatskoj. Ovaj trend osobito je prisutan u onim proizvodnim područjima u kojima tradicionalno nismo uzgajali ovu kulturu. Vrlo stabilne višegodišnje cijene merkantile ove kulture, izuzetno dobro mikroklimatsko uzgojno područje za ovu uljaricu kao i vrlo pogodna kultura u plodoredu zasigurno su osnovni razlozi što je ova kultura postala vrlo zanimljiva našim proizvođačima i zauzela četvrto mjesto prema zasijanim površinama u protekloj proizvodnoj godini. Kao tržišni lider u Republici Hrvatskoj u proizvodnji ove kulture zasigurno smo svojom genetikom, informacijama i savjetima doprinijeli povećanju interesa, ali također i značajnom povećanju proizvodnje po jedinici površine te smo svjedoci kako su pojedini proizvođači u proteklim godinama proizveli i preko 5 t/ha ove uljarice.

Posljednjih nekoliko godina hibrid Hybrirock postao je sinonim za proizvodnju uljane repice i gotovo nezaobilazan izbor gotovo svakoga proizvođača. Ponudom najnovije generacije hibrida, tvrtka KWS želi zajedno s Vama proizvođačima, proizvodnju ove kulture učiniti još boljom i profitabilnijom čemu smo zajedno svjedočili posljednje dvije sezone s hibridima Alvaro KWS i Umberto KWS. Za predstojeću sezonu pripremili smo najnoviji i prvi KWS hibrid s Clearfield načinom proizvodnje za sve one proizvođače koji imaju potrebu ovom tehnologijom dotaknuti vrh, a to je hibrid Himalaya CL.

Želimo Vam uspješnu proizvodnu godinu!

††† Dr. Pavle Sklenar†

††† Country Manager

Ponuda hibrida uljane repice 2018.

novo

HIMALAYA CL

Prvi Clearfield hibrid

ALVARO KWS

Umjetnost u novom ruhu

UMBERTO KWS

Spreman za svako polje

LEONARDO KWS

Stabilnost na najvišoj razini

GORDON KWS

Hibrid s najbržim porastom

FACTOR KWS

Novi faktor u proizvodnji uljane repice

HYBRIROCK

Zvijezda KWS hibridne flote

KWS KANAL

Kontaktirajte nas

mailKWS TIM - PROFESIONALNOST I ODLUČNOST VAMA NA USLUZI!

KWS nastoji sa Vama†izgraditi “rame uz rame” partnerski odnos te zbog toga težimo biti prisutni s timovima koje čine domaći stručnjaci, hibridima stvorenim u proizvodnim uvjetima naše regije, te sjemenom umnožnim odnosno dorađenim u lokalnim kapacitetima dorade, u svakom dijelu Europskog kontinenta gdje je i poljoprivrednik. Zato se s punim povjerenjem obratite KWS stručnjacima koji su Vam na raspolaganju i usluzi!


KWS