KWS
   
 

Kukuruz

Zajedno s Vama prema najboljim rezultatima!

Poštovani proizvođači i partneri,

intenzivnim radom na oplemenjivanju i selekciji naših hibrida iz godine u godinu poboljšavamo i usavršavamo performanse istih što možete primjetiti i u vlastitoj proizvodnji. Prateći Vaše zahtjeve i potrebe ali isto tako trendove klimatskih promjena, prije svega u vidu suše, stresova, manjka i vrlo neravnomjernoga rasporeda oborina, svjedoci ste kako smo odgovorili grupom hibrida CLIMACONTROL³ - koji su siguran partner u sušnim i stresnim godinama u proizvodnji.

U predstojećoj sezoni na tržište stavljamo dva nova hibrida kukuruza KABRINIAS i KOLLEGAS, a u budućnosti očekujemo hibride KWS SMARAGD, KWS KASHMIR i KWS ORLANDO kao odgovor proizvođačima koji prvenstveno traže one maksimalne prinose zrna u proizvodnji kukuruza.

Iza nas je izuzetno dobra godina u proizvodnji kukuruza s visokim prinosima zrna te niskim vlagama. U želji da Vam i predstojeća godina bude uspješna, želimo Vam puno uspjeha u proizvodnji!

Dr. Pavle Sklenar

Direktor divizije kukuruza i uljarica

 

Ponuda hibrida kukuruza ovisno o namjeni

ZA PROIZVODNJU ZRNA

VIŠENAMJENSKI HIBRIDI

ZA SILAŽU

CLIMACONTROL³ HIBRIDI

360º prikaz KWS pokusnog polja

Prošetajte i KWS pokusnim poljem koje se nalazi na parcelama Zavoda za sjemenarstvo i rasadničarstvo u Osijeku. Osim, već dobro poznatih hibrida nove generacije na polju možete pregledati osnovne odlike novih hibrida koji će se naći u prodaji u sezoni 2017/2018. kao i hibride koji se trenutno nalaze u fazi ispitivanja.

360º prikaz polja snimljen je na dan 16.08.2017.

KWS KANAL

 

 
KWS