KWS
   
 

Kukuruz

Poštovani proizvođači i partneri,

Motivirani izuzetnim rezultatima koje ste ostvarili s KWS hibridima u prethodnoj godini s ponosom Vam predstavljamo KWS sjemenski program namijenjen sjetvi u 2017. Predstavljene hibride kukuruza (19), suncokreta (6), sirka za silažu (4) i zrno (2) stavljamo Vam na raspolaganje nakon što smo ih kroz niz godina provjerili i potvrdili u širokoj proizvodnji. Pri selekciji najnovijih hibrida smatramo da smo uspješno odgovorili svim izazovima današnje proizvodnje od klimatske nestabilnosti pa sve do primjene čak i nešto skromnije agrotehnike pa se tako npr. u segmentu kukuruza iz godine u godinu sve više poljoprivrednika oslanja na KWS hibride kukuruza (više od 2,5 milijuna hektara u Europi).

Nadalje, uz izvrsnu sjemensku proizvodnju i postignutu vrhunsku kvalitetu dorade sjemena u KWS doradnim centrima te kontinuirano nastojanje za jačanjem partnerskog odnosa s proizvođačima, stvorili smo sve preduvjete kako bi omogućili postizanje još većeg zajedničkog uspjeha i rasta.

Želimo Vam puno uspjeha u proizvodnoj sezoni 2017. godine!

 

 

Ponuda hibrida kukuruza ovisno o namjeni

ZA PROIZVODNJU ZRNA

ZA BERBU U KLIPU

ZA SILAŽU

CLIMACONTROL³

360º prikaz KWS pokusnog polja

Prošetajte i KWS pokusnim poljem koje se nalazi na parcelama Zavoda za sjemenarstvo i rasadničarstvo u Osijeku. Osim, već dobro poznatih hibrida nove generacije na polju možete pregledati osnovne odlike novih hibrida koji će se naći u prodaji u sezoni 2017/2018. kao i hibride koji se trenutno nalaze u fazi ispitivanja.

360º prikaz polja snimljen je na dan 16.08.2017.

KWS KANAL

 

 
KWS