KWS

Zašto sijati KWS hibride?

Ukoliko ste još u nedoumici koje hibride sijati ove godine, možda Vas naši čvrsti argumenti uvjere zašto je baš KWS, tvrtka kojoj bi trebali ukazati svoje povjerenje. Osim nove generacije vrhunskih hibrida koji se nalaze u ponudi, evo i dodatnih argumenata:

Razvoj selekcijskog programa kukuruza

U Europi, KWS održava 8 različitih oplemenjivačkih programa te veliku mrežu pokusnih polja što nam omogućava stvaranje novih hibrida prilagođenih lokalnom podneblju uzgoja.

Fokus na uzgojnu tehnologiju

Fokusirani smo na oplemenjivanje i sjemenarstvo: 1800 djelatnika zaposlenih u istraživanju i razvoju diljem svijeta koriste najvišu razinu tehnologije za proizvodnju najkvalitetnijeg sjemena.

Pouzdan partner

KWS je više od klasične sjemenske kuće - mi smo pouzdan partner svim farmerima i proizvođačima. Orijentirani smo Vašim potrebama i zato Vam svakodnevno osiguravamo korisnu i pouzdanu savjetodavnu podršku kroz koju rame uz rame s poljoprivrednicima brzo i učinkovito odgovaramo izazovima moderne proizvodnje.

Vodeći u Europi

KWS je drugi najveći proizvođač sjemena hibridnog kukuruza u Europi te nas za daljni razvoj i napredak najviše motivira dugogodišnje povjerenje koje nam daju naši poljoprivrednici, što je ujedno i argument izvrsnog partnerstva, a ujedno i najbolja potvrda kvalitete KWS proizvoda!

Na usluzi klijentima

U potpunosti smo posvećeni selekciji i oplemenjivanju poljoprivrednih kultura gdje kontinuirano poboljšanje hibrida nastojimo usmjeriti prema potrebama naših poljoprivrednika, a osim u kvalitetan sjemenski materijal, znatna sredstva i napore ulažemo u stručnu kompetentnost KWS stručnjaka koji Vas od same sjetve pa sve do trenutka iskorištavanja hranjivih vrijednosti iz kukuruza usmjeravaju prema vrhunskim rezultatima proizvodnje.

Inovacija i tradicija

KWS je neovisna njemačka obiteljska tvrtka koja kroz već više od 150 godina tradicije poslovanja ne samo da usmjerava svoje poljoprivrednike ka održivom rastu i razvoju proizvodnje nego ih podržava i u jačanju tržišne neovisnosti odnosno slobodi poduzetničkog odlučivanja.


KWS