KWS

KWS - rastemo velikom brzinom!

Sjeme je jedan od osnovnih faktora za uspjeh poljoprivredne proizvodnje. Srž i misija poslovanja KWS-a je težnja k razvoju hibrida i proizvodnji sjemena vrhunskih odlika koji će omogućiti da se†sa poljoprivrednim proizvođačem postigne zajednički uspjeh i rast. Izvrstan argument smislenosti takvog pristupa partnerskom odnosu je KWS poslovanje u segmentu kukuruza gdje se:

Kurve, Graph Corn KWS Zuchtstationen und PrŁforte
  • Iz godine u godinu sve više poljoprivrednika se oslanja na KWS hibride kukuruza te se danas† KWS hibridi kukuruza uzgajaju na preko 2,5 mil ha u Europi – što je više nego dvostruko u odnosu na prethodnih nekoliko godina. Takav rast i uspjeh izvrsna su potvrda dosadašnje kvalitete naših proizvoda i partnerskog pristupa prema Vama proizvođačima, a također su jamstvo KWS pouzdanosti i u budućnosti!
  • Zahvalnima, prema Vama proizvođačima, KWS čini činjenica da smo uz Vas postali jedan od vodećih svjetskih proizvođača sjemena, te da smo u Europi jedan od dva najveća oplemenjivača kukuruza.
  • Kao tvrtka koja je u potpunosti posvećena selekciji poljoprivrednih kultura, u mogućnosti smo Vam osigurati kvalitetno sjeme za sve važnije usjeve: kukuruz (silaža, zrno i bioplin), sirak, šećerna repa, žitarice (pšenica, raž i ječam), uljarice (uljana repica, suncokret) i krumpir.
  • KWS Grupa ima više od 60 podružnica i povezanih tvrtki širom svijeta, s poslovnom aktivnošću u više od† 70 zemalja.
  • KWS u kontinuitetu značajno ulaže u napredak te na godišnjoj razini KWS reinvestira oko 15% vrijednosti vlastitog poslovnog prometa u istraživanje i razvoj.
  • KWS team čini oko 4400 ljudi, od čega njih 1.200 radi na istraživanju čime se njeguje jaka kultura inovativnosti.

KWS