KWS

KWS hibridi i sorte uljane repice - SELEKCIJA ZA POBJEDNIKE

Poštovani proizvođači i partneri,

Hibridi i sorte uljane repice njemačke KWS selekcije siju se u Republici† Hrvatskoj više od 10 godina. Iskustva KWS tima stečena u proizvodnji† kroz tako dug period kao i ostvareni izvrsni rezultati omogućuju nam da budemo ponosni na svoj rad. S druge strane, Vaše povjerenje i naklonost koju smo time stekli obvezuju nas na odgovornost i još jaču orijentiranost Vama i Vašim potrebama u proizvodnji. Međusobni odnos s proizvođačem vidimo kao kreativno partnerstvo i zahvaljujući tome u 2015. godini u† probnu proizvodnju uvodimo nove hibride GORDON KWS i FACTOR KWS za koje smo sigurni da će donijeti dodatnu vrijednost Vašoj proizvodnji u smislu povećanja kvalitete i prinosa.
Osim napretka u selekciji KWS hibrida i sorti uljane repice, za dolazeću sjetvu smo pripremili sjeme izvrsne kvalitete pri čemu za svaki paket† sjemena garantiramo 100%-tnu klijavost deklarirane količine sjemena!

Želimo Vam puno uspjeha u proizvodnji!

CM_signature1
Dr. sc. Darko Babić, dipl. ing. agr.

Ponuda hibrida uljane repice 2015

HYBRIROCK

Zvijezda KWS hibridne flote

TRAVIATA

Hibrid vrhunskih odlika stabilnosti prinosa

TRIANGLE

Stabilnost u segmentu hibrida

TURAN

Superioran proizvodni potencijal

FRODO KWS

Programiran za rekordne urode

REMY

Rekorder u sortnom segmentu

KWS uljana repica TV SPOT

Kontaktirajte nas

mailKWS TIM - PROFESIONALNOST I ODLUČNOST VAMA NA USLUZI!

KWS nastoji sa Vama†izgraditi “rame uz rame” partnerski odnos te zbog toga težimo biti prisutni s timovima koje čine domaći stručnjaci, hibridima stvorenim u proizvodnim uvjetima naše regije, te sjemenom umnožnim odnosno dorađenim u lokalnim kapacitetima dorade, u svakom dijelu Europskog kontinenta gdje je i poljoprivrednik. Zato se s punim povjerenjem obratite KWS stručnjacima koji su Vam na raspolaganju i usluzi!


KWS