KWS

KWS galerija

KWS konvencija industrije šećera i distributera za 2017.- GALERIJA

konvencijaOdržana još jedna KWS konvencija divizija šećerne repe i kukuruza/uljarica s industrijom šećera i distributerima.

KWS na još jednom sajmu Farmshow! - GALERIJA

Još jedan sajam mehanizacije Farmshow je iza nas, pogledajte kako smo se predstavili i proveli na KWS štandu.

PRVI Centralni KWS dan polja - GALERIJA

Na pokusnim poljima Zavoda za sjemenarstvo i rasadničarstvo na ulazu u Osijek održan je prvi Centralni KWS dan polja na kojemu je preko 500-tinjak poljoprivrednih proizvođača i poslovnih partnera† iz čitave Hrvatske, ali i susjednih zemalja, razmijenilo svoja iskustva a i saznalo puno novosti koje u novoj sezoni donosi KWS.

KWS na 19. međunarodnom proljetnom bjelovarskom sajmu 2016 - GALERIJA

I ovu godinu KWS tim je za svoje proizvođače, partnere i posjetitelje na sajmu u Gudovcu pripremio moderan i atraktivan izložbeni prostor a KWS stručni savjetnici su pružili sve kvalitetne informacije o novim hibridima kao i trendovima u ratarskoj proizvodnji.

30. konvencija KWS divizije šećerne repe i industrije šećera / 2. konvencija KWS divizije kukuruza/uljarica i distributera - GALERIJA

U†Hotelu Picok u Đurđevcu održana je 30. konvencija KWS divizije šećerne repe i industrije šećera te 2. konvencija KWS divizije kukuruza/uljarica i distributera. Brojni proizvođači šećerne repe, distributeri zatim proizvođači kukuruza i uljarica iz KWSovog vrhunskog sortimenta kroz dva dana su izmjenjivali svoja iskustva i zapažanja.

KWS KAMP Festival kukuruza 2015 - GALERIJA

Sudeći po utiscima i komentarima sudionika, KWS kamp ponovno je ispunio očekivanja ne samo KWS tima nego i svih 600ak posjetitelja pa je tako u poslovnom odnosno partnerskom, ali i prijateljskom smislu “zasijana budućnost” uspješne suradnje KWS-a i proizvođača†i za 2016. godinu!

KWS i Farm Show u Osijeku - GALERIJA

I ove godine je KWS je sudjelovao na još jednom Farm Show-u. Osim pokusnog polja i prezentacije 15 hibrida kukuruza, te predstavljanja novih kataloga kukuruza, suncokreta i sirka te šećerne repe za novu sezonu, predstavljeni su noviteti i ostalih kultura koje imaju u svom portfoliu. Sve to začinjeno atraktivnom prezentacijom u polju i†pristupačnim†KWS timom učinilo je ovaj Farm Show još posebnijim.

Dan polja KWS šećerne repe - GALERIJA