KWS

KWS galerija

KWS na 19. međunarodnom proljetnom bjelovarskom sajmu 2016 - GALERIJA

I ovu godinu KWS tim je za svoje proizvođače, partnere i posjetitelje na sajmu u Gudovcu pripremio moderan i atraktivan izložbeni prostor a KWS stručni savjetnici su pružili sve kvalitetne informacije o novim hibridima kao i trendovima u ratarskoj proizvodnji.

30. konvencija KWS divizije šećerne repe i industrije šećera / 2. konvencija KWS divizije kukuruza/uljarica i distributera - GALERIJA

U†Hotelu Picok u Đurđevcu održana je 30. konvencija KWS divizije šećerne repe i industrije šećera te 2. konvencija KWS divizije kukuruza/uljarica i distributera. Brojni proizvođači šećerne repe, distributeri zatim proizvođači kukuruza i uljarica iz KWSovog vrhunskog sortimenta kroz dva dana su izmjenjivali svoja iskustva i zapažanja.

KWS KAMP Festival kukuruza 2015 - GALERIJA

Sudeći po utiscima i komentarima sudionika, KWS kamp ponovno je ispunio očekivanja ne samo KWS tima nego i svih 600ak posjetitelja pa je tako u poslovnom odnosno partnerskom, ali i prijateljskom smislu “zasijana budućnost” uspješne suradnje KWS-a i proizvođača†i za 2016. godinu!

KWS i Farm Show u Osijeku - GALERIJA

I ove godine je KWS je sudjelovao na još jednom Farm Show-u. Osim pokusnog polja i prezentacije 15 hibrida kukuruza, te predstavljanja novih kataloga kukuruza, suncokreta i sirka te šećerne repe za novu sezonu, predstavljeni su noviteti i ostalih kultura koje imaju u svom portfoliu. Sve to začinjeno atraktivnom prezentacijom u polju i†pristupačnim†KWS timom učinilo je ovaj Farm Show još posebnijim.

Dan polja KWS šećerne repe - GALERIJA