KWS
   
 

Novi katalog kukuruza, suncokreta i sirka 2019.

Najava nove generacije hibrida kukuruza

Poštovani proizvođači i partneri,

intenzivnim radom na oplemenjivanju i selekciji naših hibrida iz godine u godinu poboljšavamo i usavršavamo performanse istih što možete primjetiti i u vlastitoj proizvodnji.

Prateći Vaše zahtjeve i potrebe, ali isto tako trendove klimatskih promjena, prije svega u vidu suše, stresova, manjka i vrlo neravnomjernoga rasporeda oborina, svjedoci ste kako smo odgovorili grupom hibrida CLIMACONTROL³ - koji su siguran partner u sušnim i stresnim godinama u proizvodnji.

U predstojećoj sezoni na tržište stavljamo dva nova hibrida kukuruza KABRINIAS i KOLLEGAS a u budućnosti očekujemo hibride KWS SMARAGD, KWS KASHMIR i KWS ORLANDO kao odgovor proizvođačima koji prvenstveno traže one maksimalne prinose zrna u proizvodnji kukuruza. U novom katalogu kukuruza, suncokreta i sirka za 2019. godinu saznajte više o novitetima za predstojeću sezonu,  proizvodnim rezultatima kao i zadovoljstvu KWS proizvođača. 

Iza nas je izuzetno dobra godina u proizvodnji kukuruza s visokim prinosima zrna te niskim vlagama. U želji da Vam i predstojeća godina bude uspješna, želimo Vam puno uspjeha u proizvodnji!

Vaš KWS tim

 

Noviteti za sezonu 2019.

novo

KABRINIAS

novo

KOLLEGAS


 
KWS