KWS

KWS na još jednom sajmu mehanizacije Farmshow!

I ovu godinu KWS tim se uspješno predstavio †na još jednom Farmshowu. Osim pokusnog polja hibrida kukuruza posjetitelji su mogli vidjeti i nove hibride suncokreta kao i novitet u sortimentu, KWS sirak za zrno.

No, pokusno polje nije jedino što je KWS prezentirao prošloga vikenda, osim nasmijanih i ljupkih hostesa, dobro raspoloženih stručnih KWS savjetnika, pregršt informacija o novitetima u sortimentu šećerne repe, žitarica i uljane repice, najčešći su bili odgovori na pitanja Koji hibrid uljane repice zasijati ove godine? Nažalost, odgovor je uvijek uključivao nekoliko hibrida iz razloga što svake godine uistinu postižu odlične rezultate a to se vidi i po povećanim površina koje su pod uljaricama posljednjih nekoliko godina.

Osim rezultata uljane repice, odlične rezultate ove godine dale su nove sorte pšenice, gdje se posebno ističe Basmati kao prinosna sorta pšenice a najnovija sorta Forcali se preporuča kao visokoproteinska sorta.

Kraljica polja, šećerna repa ove godine obećava odlične prinose no ono što je još važnije je da je repa ove godine iznimno zdrava, proizvođači su promijenili nove tehnologije zaštite koje su se pokazale iznimno uspješnima!

Kako smo se proveli i koje informacije su posjetitelji saznali ispod KWS šatora, možete pogledati u kratkoj reportaži kao i u našoj foto galeriji.

KWS na još jednom sajmu Farmshow! - GALERIJA

Još jedan sajam mehanizacije Farmshow je iza nas, pogledajte kako smo se predstavili i proveli na KWS štandu.


KWS