KWS

KWS multimedijalna web stranica

Web stranicama je također potrebno redovno ažuriranje kako bi se održao korak s tehničkim napretkom. KWS† je optimizirao i†modernizirao svoju web stranicu te na taj način olakšao pristup informacijama†svojim korisnicima.

Nova† multimedijalna web stranica tijekom posljednjih godinu dana dobila je moderan izgled. Slijedi "mobilni" princip i optimizirana je za korištenje na tabletima i pametnim telefonima. Horizontalni pomični sadržaj biti će lakši za rukovanje na zaslonima koji† su osjetljivi na dodir te općenito za sve uređaje bilo koje veličine od stolnih računala do pametnih telefona. Elementi na web stranici podešeni su kako bi se †prilagodili svakoj veličini zaslona, ​​pa čak i slikovni i video prikazi mogu prilagoditi svoju veličinu u skladu s tim.

mediateka.jpg

Novitet na web stranici www.kws.hr je i video streaming servis gdje pomoću videa i animacije možete pratiti novosti na tržištu. Osim toga sve pojmove i informacije do kojih želite direktno doći možete to učiniti putem tražilice koja će za Vas pretražiti cijelu stranicu i pronaći sve tekstove vezane za traženi pojam.

Vrijeme je sjetve, kako se pripremiti za sjetvu, što sijati, koje su karakteristike pojedinih hibrida, koji su novi KWS hibridi u ponudi, izjave poljoprivrednika, slike†iz različitih krajeva Hrvatske, objave edukacija/predavanja i puno više od sada na novoj aktivnoj web stranici KWS-a.

Saznajte više ili stupite u kontakt sa KWS stručnim savjetnicima putem† www.kws.hr.


KWS